06 de novembre 2008

Experimentant a casa


El passat 2 de novembre va ser l'aniversari de l'Oriol i, per deformació professional, no vaig poder deixar escapar l'oportunitat de fer un dels meus experiments. Es tracta d'una mousse de xocolata blanca amb un interior de mandarina, un cremós de llimona, un cruixent de praliné i una dacquoise de coco (apareix en un dels dulcypas que rebo mensualment).

Em feia una mica de por que quedés un pèl dolça però el conjunt resulta força agradable i no excessivament empalagós. A més, havia comprat una pistola elèctrica d'aquelles que s'utilitzen per pintar parets però que molts fem servir per pistolejar pastissos, així que era l'oportunitat perfecta per provar-la. M'imaginava que els resultats no serien òptims (tenint en compte que em va costar 19 euros) però no va del tot malament si l'has de fer servir de tant en tant. Aquí teniu algunes fotos de com va quedar el pastís.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar els teus comentaris.